Ervaringen


Naomi,

Ik ben echt ontzettend blij met wat de biotensor voor mij gedaan heeft. Ik heb namelijk erg lang last gehad van migraine aanvallen. Als ik naar een reguliere arts ga krijg ik namelijk alleen paracetamol of ibuprofen of ze geven je een verhoogde dosis. Maar ze kijken niet wat is er nu eigenlijk aan de hand is. En dat heeft de biotensor voor mij kunnen doen, het opgelost en het probleem aangepakt! 

  


Iris,

Een fijn en ontspannen biotensor consult met Willeke.

Ze stelt je meteen op je gemak en helpt actief met het formuleren van vragen en het doorvragen om tot het beste resultaat te komen.

Een aantal mooie inzichten voor mezelf maar vooral mijn ongeboren kindje kunnen opdoen!

Fijn dat veel van de dingen die naar boven komen herkenbaar zijn en dat er ook meteen aan het herstellen van balans en evenwicht gewerkt word!


Cherina

Ik ging zonder verwachtingen naar de afspraak en de biotensor behandeling heeft mij enorm verrast. Ik wist van tevoren niet dat je zoveel uit de behandeling kon halen. O.a. mijn slangen angst is hiermee (voor zover ik daar nu over kan beslissen) voor een groot deel al vIk ging zonder verwachtingen naar de afspraak en de biotensor behandeling heeft mij enorm verrast. Ik wist van tevoren niet dat je zoveel uit de behandeling kon halen. O.a. mijn slangen angst is hiermee (voor zover ik daar nu over kan beslissen) voor een groot deel al verholpen. Tijdens de behandeling kwamen er zoveel interessante en leerzame dingen voorbij. Al met al ben ik heel erg blij met de kennismaking van de biotensor en raad ik het iedereen aan. 
 


Anoniem,

Welke klacht of probleem je ook hebt, de biotensor behandeling helpt je in de juiste richting te denken en/of te handelen. Willeke is een heel fijn persoon waar je je ontzettend bij op je gemak zult voelen. Tijdens de behandeling kwamen er zoveel interessante en leerzame dingen voorbij. Al met al ben ik heel erg blij met de kennismaking van de  biotensor en raad ik het iedereen aan. 
 


 

Leontine, 

Ik kwam bij Willeke voor het biotensor consult omdat ik te maken had een plotseling gezichtsverlies dat na allerlei medische onderzoeken niet verklaarbaar en niet behandelbaar was.  

Ik hoopte met de biotensor meer 'zicht te krijgen' op de emotionele of energetische component van mijn oogprobleem. Het was een verademing om te ervaren hoe Willeke alle tijd nam voor het consult en met geduld en discretie steeds verder door 'zocht' zodat ik uiteindelijk een duidelijk beeld kreeg van welke genetische componenten, organen en emoties een rol spelen bij mijn plotselinge gezichtsverlies. Deze inzichten samen met andere complementaire behandelingen hebben het  zelf-helende vermogen van mijn lichaam versterkt en er zeker aan bijgedragen dat mijn oog tot mijn grote blijdschap inmiddels weer bijna volledig gezichtsvermogen heeft. 

 

 


Ellis,

Ik heb een jaar lang op het mooie Aruba mogen wonen en trakteerde mezelf daar iedere maand op een heerlijke facial met energetische massage bij Mooi Bij Zee.
Nu ik niet langer hier woon, moet ik helaas deze behandeling missen, maar gelukkig is daar iets anders moois voor in de plaats gekomen.
Sinds kort biedt Willeke, de vrouw achter Mooi Bij Zee, ook behandelingen met de Biotensor aan. Inhoudelijk kan ik daar weinig over zeggen, maar over het effect van de behandelingen op mijn lichaam en hoofd des te meer.
De behandelingen geven mij niet alleen inzicht in mijn gezondheid, ze geven mij ook handvatten om deze zo optimaal mogelijk te maken / behouden én ze hebben mij o.a. van kauwgomverslaving afgeholpen. Daarnaast, en of dat toeval is of niet, is mijn menstruatie na jarenlange afwezigheid weer langzaam op gang aan het komen.

Ik ben Willeke enorm dankbaar en raadt je, of je nu woonachtig bent op Aruba of er op vakantie bent, aan om een keer bij haar Mooi Bij Zee langs te gaan.

 


Tarah,

Willeke heeft mij en mijn dochtertje getest met de biotensor. Wat een ervaring was dat. 

Willeke doet het liefdevol en helder. Duidelijke knelpunten kwamen omhoog zonder dat ik uitleg hoefde te geven. Ik ben heel enthousiast over de kloppende uitslagen en het aanpakken hiervan. Het voelde voor mij bevrijdend. 

 


Danielle,

"Professional service with a relaxing environment. Products are biological, organic and very nice.
The facial with massage left my face feeling incredible and refreshed.
Eyebrow waxing and coloring was fast and exactly the way I wanted. Willeke is professional and very kind. She knows her products and a lot about skin care and is very nice. She gives great tips and makes notes so the next appointment she has all the information she needs and also double checks with you on how your skin has reacted to her treatment."


Monique,

"I have struggled with finding a place I enjoy to get facials done. This is the first one I can say is so wonderful, it barely even hurts! She only does what is necessary and she does a proper intake and asks about your skin issues and concerns. Also, she gives one of the best massages ever!"


Tarah,

"Willeke geeft je de aandacht en zorg waar je voor komt. Met een warme en professionele hand geeft ze fijne en persoonlijke behandelingen. Echt een aanrader!"


Nina,

"Willeke doet haar werk heel zorgvuldig met veel persoonlijke aandacht voor haar klanten. Dit geeft echt een welkom en vertrouwd gevoel. Zeker een aanrader!"Inge,

"Vandaag weer een heerlijke massage gehad! Willeke is erg kundig, met oog voor wat de klant wil en nodig heeft. Echt een aanrader!"


Josca,

"Sinds vorig jaar ben ik regelmatig bij Mooi bij zee voor een gezichtsbehandeling en voor mijn wenkbrauwen. En alleen maar lof over de behandelingen, meer dan perfect. En de lekkerste hoofdhuid massage ooit kan je hier krijgen!"


Hiske,

"Geweldige massage en facial gehad vandaag.. zeker een aanrader.. super zorgzaam en klantvriendelijk!"


Marilyn,

"Willeke is since last year my beauty esthetician and I love her good advice, specialized care and attention to my skin. I can highly recommend her services to anyone looking for the best skin care expert on our island by making the use of fully organic products in their skin care routine. Love her massages as well. Keep up the good work Willeke!"


Nini,

''Ik heb inmiddels al meerdere sessies achter de rug bij de masseuse. Ze masseert me maar drukt niet overbodig hard en toch voel ik het in iedere knoop, in iedere baan. Mijn rug staat in brand van alles wat eruit komt. Ze legt zo mooi uit hoe alles met elkaar in verbinding staat, hoe ik kan leren luisteren naar mijn lijf en hoe ik mijn chakra’s optimaal kan inzetten ten behoeve van een goede doorstroming. Van boven naar beneden en vice versa. De aarde geeft, geduldig en in overvloed, maar wij zijn druk met andere dingen. Iedere sessie zegt ze weer de juiste dingen tegen me en stelt ze me gerust. De oefeningen probeer ik trouw te volgen en langzaam gaat het beter. Ik weet niet hoe ze het allemaal ziet of doet, maar de sessies in combinatie met de werkbegeleiding op mijn werk, maken dat ik steeds meer een betere en vooral stevigere versie van mijzelf wordt.''

lees het volledige artikel op: 

https://mijnlevenoparuba.wordpress.com/2020/03/08/van-boven-naar-beneden/

 

 

Anna,

"A friend referred me to Mooi bij zee for a facial, but after my first facial I realized that Willeke is capable of much more. The massage that came with the facial helped me so much to relax and get my energy back on the right level that since then, both me and my husband are regulars at Mooi bij Zee. We get energetic massages that help us with relieving stress, muscle ache and overall health, Willeke also provides helpful advice for daily life. We would recommend Willeke and her relaxing salon to everybody."

 

Amorena,

"Ik kwam bij Willeke terecht doordat ik een cadeaubon kreeg van een goede vriendin die zelf de energetische massages van Willeke had ondergaan.

Na een uitgebreide intake kon ik me tijdens de eerste massage al helemaal overgeven aan de helende handen van Willeke. Na een aantal behandelingen, waarin  als eerste oppervlakkige lagen van stress relief, werkgerelateerd verlicht werden, kon ik al snel bij het oude zeer emotioneel waar ik al langer mee worstelde. Door het systematisch bijhouden en opschonen van chakra’s, ervaar ik blijvend resultaat! Willeke is een zeer kundig en liefdevolle alternatief genezer die met haar holistische wijze van werken een engel is op mijn pad!"

Wil jij graag jouw ervaring delen?

Dit is uiteraard meer dan welkom!

Stuur aub je recensie via email of het contactformulier en dan plaats ik het op de website.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.