Vanaf 1 sept 2022 ben ik gestopt met het geven van Energetische Facials, bindweefselmassages, Permanente Make-up en alle andere Beauty behandelingen. Ik ga me vanaf nu helemaal focussen op het ondersteunen en begeleiden van Energetische en mentale processen d.m.v. Energetische massages, Reiki en de Biotensor.

Dit is een droom die na jaren van twijfelen eindelijk waarheid wordt. 

Ik voel dat ik er nu klaar voor ben en dat dit hét moment is om mijn passie volle hart volgen. 

 

 

Biotensor Consult

 

De biotensor is een meet en testinstrument dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof DR. J. Oberach. De biotensor meet de energetische frequentie van ons lichaam. 

Ieder mens heeft een lichaamseigen frequentie, deze frequentie is uniek. Als je iets zegt wat congruent is, reageert jouw lichaam daar goed op. Je krijgt dan een JA beweging te zien in de biotensor. 

Op het moment dat je iets zegt dat niet klopt - niet congruent is, krijg je een stressreactie in het lichaam en zal de uitslag van de biotensor naar NEE uitslaan.

Op deze manier is de biotensor van de trilling van de aanwezige energie op en het vertaalt dit direct in een antwoord.

Wat testen met de biotensor?

 • Pijnverlichting
 • Niet lekker in je vel
 • Energie afvoeren, toevoegen
 • Emoties opsporen en ontkoppelen. Welk orgaan is uit balans en welke emotie is hier aan gekoppeld?
 • Voedingssupplementen. Welke voedingssupplementen kan je het beste slikken?
 • Voeding testen,welke voedingsmiddelen zijn wel en niet geschikt voor jou op dit moment? 
 • Allergieen
 • Heb je last van stralingen van je telefoon en apparaten? En hoe je de straling kunt verminderen met simpele stappen.
 • Huilbaby's. Baby's huilen nu eenmaal, maar huilt jou kindje meer dan gemiddeld en zegt jou gevoel dat er meer aan de hand is? Doordat je alles kunt vragen aan de biotensor, kom je er achter waar jou kindje last van heeft. 
 • Slaapproblemen/nachtmerries
 • Familieopstellingen
 • Specialisaties in de vrouwelijke cyclus, kinderwens en alleen-geboren tweelingen
 • Orgaanklok
 

 

Reiki Healing sessie

Reiki staat voor het ontvangen, benutten en doorgeven van universele levensenergie. Met deze energie wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Reiki is een holistische natuurgeneeswijze. Dat betekend dat de energie op alle niveaus doorwerkt: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan voelen. 

 

Wat is Reiki?

De grondlegger van het hedendaagse Reiki is de Japanse genezer Mikao Usui. Hij herontdekte de helende werking van Reiki, door gebruik te maken van universele energie via handopleggingen.

 

Waarvoor kan Reiki werken?

Door Reiki kom je in verbinding met je lichaam, je hart, je kern met wie je werkelijk bent. Het helpt bij oplossen van blokkades, emotioneel, , mentaal, spiritueel of fysiek.

 

Energetische massage

 

Hierbij worden blokkades, afvalstoffen afgevoerd en opgeheven.

Een energetische massage helpt jou om weer in balans te komen, te leven vanuit je hart en je gevoel.

Hierdoor is het gemakkelijker om dichter bij jezelf te  komen en te blijven. Bovendien zul je

je uiteindelijk weer energieker voelen.

Het helpt je eigenwaarde te vergroten en niet te vergeten om (weer) liefde voor jezelf te voelen.

Zó sta je weer in je kracht!

 

 

 

Energetische therapie

Met het doorgeven van energie via mijn handen, bied ik ondersteuning aan het genezingsproces en help ik bij het opheffen van energetische blokkades. Ik heb al veel mensen kunnen helpen bij uiteenlopende klachten. Dit varieerde van hoofdpijn, stress en rugpijn tot emotionele klachten.

Ik geef de healings uit liefde en hoop dat ik zoveel mogelijk mensen hiermee kan helpen.

Naast de energetische massage geef ik je ook praktische tips om thuis het verdere proces te bevorderen, eventueel aangevuld met edelsteen- en Bachbloesem therapie.

Verder is er ruimte voor het bespreken van je emotionele blokkade en ik help je verder met het emotionele aspect van de blokkade of chakra die uit balans is.

 

 

Chakra healing op afstand

 

De aura en chakra healing zorgt voor een betere balans van lichaam en geest en zorgt voor een optimalisering van de energiestroom. Op deze manier kunnen veel lichamelijke en emotionele problemen worden verbeterd of opgelost.

 

Onze chakra's zijn de organen van ons energetisch lichaam. Omdat dit energetisch lichaam niet gezien kan worden met het fysieke oog, is dit iets wat vaak over het hoofd gezien wordt. Maar onze chakra's vormen de sleutel tot lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit, en geestelijke helderheid. Het zijn de geleiders die energiestromen uit de hemel en de aarde filteren, zodat die zich samen kunnen voegen en er voor zorgen dat de benodigde energie daar terechtkomt waar het moet zijn. 

De chakra's zijn van wezenlijk belang voor het goed functioneren van organen en daardoor van groot belang voor ons algehele gevoel van welbevinden en gezondheid. 

 

*Een lichamelijke aandoening kan energetisch niet worden genezen, daarvoor moet je echt een arts bezoeken, maar we kunnen met aura- en chakra healing wel helpen om bijkomende klachten en ongemakken te verbeteren en het genezingsproces te versnellen.

Naast het behandelen van je blokkades geef ik praktische tips mee naar huis om het verdere proces te bevorderen, eventueel aangevuld met edelsteen- en Florae planten remedies.